Theunis de palingboer


wij gaan er weer voor op donderdag
19 jan. in
twijzelerheide.
vrijdag 20 jan.in oudwoude.
zaterdag
21 jan. in zwagerbosch bij het dorpshuis .
weer vers gerookte makreel
Wie zelf graag paling wil roken maar geen zin heeft ze schoon te maken ik heb ze te koop €16.- de kilo zijn ze schoongemaakt verpakt per 5 kilo of ander op bestel
Ik hou Julie op de hoogte groeten de palingboer,
Inktvisringen met friet €7,
kibbeling met inktvisringen €7,
kibbeling met friet €7,
broodje vis shoarma
iNGREDIËNTEN
voor 2 personen
400 gram kabeljauwfile
in stukjes
(kan ook andere vis)
eetlepel shoarmakruiden
1 rode paprika
1 groene paprika
1 ui
2 thee lepels . Olijfolie
1 thee lepel knoflook poeder
Voorbereiding
Snijd de kabeljauw (kan ook andere vis) in ongeveer gelijke stukjes en vermeng hem met de shoarmakruiden,snijd de paprika's en de ui in stukjes , vermeng dit alles met de knoflook poeder, vermeng alles met elkaar en zet dit minimaal 2 uur terug in de koelkast.
Bereidingswijze
Verhit de wok met daar in 2 theelepels olijf olie (of meer naar believen) doe het vismengsel erin en bak het op niet al te hoog vuur in 7 tot 10 minuten gaar, blijf voortdurend voorzichtig omscheppen
Serveertips
Doe de 'vis shoarma' in een pita broodjes met een lekkere salade ,of kan ook bij friet i.p.v. pita broodje .
De zoute haring kost bij mij nu weer
€1,50.- per stuk, in plaats van €1,70- dus geen aanbieding van vier voor €6,-
maar gewoon €1,50- per stuk .
'


Lekkerbekjes van kabeljauw €3,50
Lekkerbekjes van panga €2,50
Kibbeling met saus €3,50
Zoute haring het goud van de Noordzee €1,50
Broodje haring €2,50
Ik hoop met deze site wat informatie te geven over het paling roken .
En hoe we van onze hobby ons werk willen maken
kvk nummer 57080518
